Fiatal felnőtt tehetségek társadalmi felelőségvállalási programja
Jogi nyilatkozat
 
A http://www.munka-lap.hu/ weboldal tartalmi, grafikai és egyéb alkotóeleme a Szociogramm Nonprofit Kft. szellemi tulajdonát képezi, így a szerzői jogi törvény védelme alatt áll. 
 
A honlap használatával Ön az alábbi feltételeket fogadja el:
A Szociogramm Nonprofit Kft. fenntartja magának a honlap bármely részének, bármilyen technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogokat. A honlap tartalma idézhető és többszörözhető a forrás pontos megjelölésével, amennyiben a további felhasználás nem kereskedelmi, illetve üzleti célú, és megfelel a sajtóról szóló 1986. évi II. törvény, a Büntető Törvénykönyv (1978. évi IV. törvény), a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) és a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény vonatkozó rendelkezéseinek.
A Szociogramm Nonprofit Kft. előzetes, írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap egészének, vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, audio-, videoanyag, stb.) feldolgozása, illetve értékesítése. Előzetes írásbeli hozzájárulás nélkül a honlap tartalmi elemi nem helyezhetők el sem nyilvános, sem zárt adatbázisban. A honlap tartalmi és formai alkotórészei előzetes engedély esetén sem változtathatók meg, és használhatók fel a honlap tartalmától eltérő céllal.
Jogosulatlan felhasználás észlelése esetén a Szociogramm Nonprofit Kft. követelheti a jogsértő magatartás Megszüntetését és kárának megtérítését az egyéb polgári, és büntetőjogi intézkedések megtétele, kezdeményezése mellett.
A honlapon található információk a tájékoztatást szolgálják, a honlap szerkesztői törekednek arra, hogy az itt fellelhető információk pontosak, frissek és teljes körűek legyenek, mindazonáltal mindennemű felelősségüket kizárják ezen információk használatából adódó károk bekövetkezéséért. A honlapon elhelyezett egyetlen közlés sem tekinthető szerződési ajánlatnak vagy szerződési ajánlat elfogadásának.
A Szociogramm Nonprofit Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy a honlap tartalmán előzetes értesítés nélkül változtatást, vagy javítást hajtson végre, továbbá fenntartja a jogot az elérhetőség korlátozására vagy megszüntetésére is. A honlap, illetve az azon elérhető információk hozzáféréséből, ennek elmaradásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, működési üzemzavarából, illetve a tájékoztatás pontatlanságából eredő kárért a felelősségét a Szociogramm Nonprofit Kft. kizárja.
A jelen honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért vagy a hivatkozott külső weboldalak eljárásmódjáért a Szociogramm Nonprofit Kft. nem tehető felelőssé.
www. munka-lap.hu  weboldalra referenciák (linkek) elhelyezhetők más online szolgáltatásokban, weboldalakon. A Szociogramm Nonprofit Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett külső hivatkozás (link) ellen kifogást emeljen, és annak megszüntetését kezdeményezze.
 
Cégadatok:
 rövid név: SZOCIOGRAMM Nonprofit Kft.
 hosszú név: SZOCIOGRAMM Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
 iroda: 4025 Debrecen, Arany János utca 2. fsz/2.
 levelezési cím, postafiók: 4030 Debrecen, Mikepércsi út 59. 2. em. 9.
 székhely: 4030 Debrecen, Mikepércsi út 59. 2. em. 9.
 adószám: 14915062-1-09
 cégjegyzékszám: 09-09-017619
 ügyfélfogadási idő: hétfőtől – csütörtökig 09.00-16.00-ig
 felnőttképzési nyilvántartás: 00738-2011
 adatvédelmi és kezelési nyilvántartási szám: NAIH-71864/2014
 kamarai regisztrációs szám: HA14915062
 önkéntes fogadószervezet nyilvántartási sorszám: 1639
 Hajdú-Bihar Megyei Munkaügyi Központi nyilvántartási szám: 00738-2011
 telefonszám: +36 (70) 770-28-99 Novotni Edit
 jogállás: közhasznú nonprofit
 működési szint: országos
 működési hatókör: országos
 tevékenységi kör: országos